Misija i vizija

Misija 
Naša misija i vizija razvoja opisuju ono što mi jesmo i što želimo da postignemo, to jest standarde kojima merimo naše odluke i akcije. Misija i vizija oslikavaju svrhu našeg postojanja na putu ka jedinstvenom cilju: nepostojanje granica u zadovoljenju zahteva kada je u pitanju fizička aktivnost, druženje i zabava.  Očekivanja naših klijenata kroz neprekidno unapređenje kvaliteta našeg rekreativnog programa.

Vizija
Naš moto je “druženje, znanje, zabava”. Naš posao je da razumemo i pratimo potrebe naših klijenata, i da uvek zadovoljimo njihova očekivanja kroz raznovrsnu ponudu kvalitetnih rekreativnih i sportskih programa koji će učiniti da njihov svaki trenutak bude ispunjen osmehom.

Znanje i stručnost, posvećenost mlađima i starijima, i kontinuirano ulaganje u građenje snažnih prepoznatljivih rekreativnih programa su osnove na kojima gradimo poverenje i jačamo našu poziciju.

ART-Centar (Animacija Rekreacija Team building) predstavlja simbiozu više udruženja, klubova, programa i kurseva koje povezuje osnivač Aleksandar Ivanovski – Alex. Jedno od tih je udruženje “TRAS” koje je osnovano 2002.godine i aktivno radilo na promovisanju i unapređenju rekreacije, animacije i sporta.

ART-Centar se odlikuje profesionalnim i visoko-obrazovnim kadrom sa dugogodišnjim iskustvom u rekreaciji, animaciji, tim bildingu i svim vrstama promotivnih aktivnosti.

Naši animatori su:   Super Boki, Petar Pan, Ivona- Zvončica, Sima, Djole Čenko, Strahinja, Ivana, Aleksandar, Marina, Milka, Andjela, Milan i drugi.

ART REALIZUJE PROJEKTE U: BEOGRADU, NOVOM SADU, NIŠU, KRAGUJEVCU, ČAČKU, KRALJEVU, KRUŠEVCU, SOMBORU, SR.MITROVICI, ŠAPCU, KIKINDI, VRŠCU, VRNJAČKOJ BANJI, SUBOTICI, VRANJU, SKOPLJU, BANJA LUCI…

Dugogodišnje iskustvo se bazira na aktivnostima u zemlji i inostranstvu. Od svog nastanka kao “Tras” pa do danas, ART je realizovao brojne festivale za decu (zimske i letnje), međunarodne kampove (zimske i letnje), brojne sportske manifestacije i edukaciju (saradnja sa FAKULTETOM SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA BG i Visokom školom za sport Beograd), rekreativne nastave (saradnja sa turističkim agencijama), izlete, animaciju u inostranstvu (BELVI TRAVEL, ROBINSON, AS TOURS..), novogodišnje programe za decu i odrasle, promocije i team building seminare velikih i malih kompanija (NIS – Naftna Industrija Srbije, McCANN ERICKSON, MAXI, HOTEL HAJAT, PORSCHE BEOGRAD, PKB, DUNAV OSIGURANJE, C MARKET, TEMPO, METRO CACH AND CARRY, MERCATOR, SANOFI AVENTIS, GSK, RODIC, US STEEL SRBIJA, METRO, MOZAIK, LOBI PR, KREATIVA, FONDACIJA NJ.K.V.“KATARINA KARAĐORĐEVIĆ“, OŠ GAVRILO PRINCIP, OŠ VOŽD KARAĐORĐE, PEKABETA, HEMOFARM, IMEL, COM TRADE, KNAUF INSULATION, Idea, Roda, Agencija United moment, Agencija Grey Belgrade, Agencija Core Media, Maxi, Delez Srbija, Sos dečije selo…), dečije rođendane, humanitarne akcije itd.

ART poseduje opremu i rekvizite koji su neophodni za organizaciju i realizaciju sportsko-rekreativnih događaja, team building seminara, i zabavnih manifestacija sa velikim brojem učesnika (ozvučenje, mikrofoni, dim mašina, rasveta,..).

UNIVERZITET U BEOGRADU, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja – BEOGRADSKA ŠKOLA ZA ANIMATORE